Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - کیفیت ساخت مجسمه استاد شهریار و مجسمه سیلیکونی سایر شخصیت های موزه مشاهیر برج میلاد که 8 سال پیش توسط یکی از اساتید مجسمه ساز شناخته شده کشور ساخته و نصب شده اند، بارها مورد تایید هنرمندان مجسمه ساز قرار گرفته است.
به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی برج میلاد، روز گذشته عکسی از مجسمه استاد شهریار واقع در موزه مشاهیر برج میلاد در فضای مجازی منتشر شده است که احساسات ایرانیان را نسبت به ساخت مجسمه مشاهیر بزرگی همچون استاد شهریار برانگیخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که با اندکی دقت می توان متوجه شد که زاویه عکس گرفته شده و کیفیت دوربین بصورت غیرحرفه ای انتخاب شده و کاملاً با مجسمه واقع شده در موزه مشاهیر برج میلاد متفاوت است.
علیرضا خاقانی، خالق مجسمه های موزه مشاهیر برج میلاد که در حال حاضر عضو انجمن مجسمه سازان کشور است، بیان کرد: این مجسمه به همراه 15 مجسمه دیگر از مشاهیر ایران 8 سال پیش از جنس سیلیکون ساخته و در خانه هنرمندان ایران با حضور مقامات و هنرمندان رونمایی شد و در همان زمان شهرداری تهران تصمیم گرفت که این مجسمه ها را به برج میلاد به عنوان یادمان ملی ایرانیان انتقال دهد تا شهروندان بتوانند به هنگام بازدید از برج میلاد، با این مشاهیر بیشتر آشنا شوند.
او ادامه داد: من نمی دانم که چرا یک عکس دفورمه شده از استاد شهریار در فضای مجازی منتشر شده است، در حالیکه این مجسمه شباهت بسیار زیادی با استاد شهریار دارد و حتی یک بار هم شهردار تبریز پس از بازدید از موزه مشاهیر برج میلاد، از من خواست تا مشابه این مجسمه برای شهرداری تبریز ساخته شود که با آن مخالفت کردم.»
به گفته این استاد مجسمه ساز؛ تمامی مجسمه های ساخته شده از جنس سیلیکون نیازمند مراقبت های ویژه است و تیم هنری ما بصورت دوره ای به موزه مشاهیر برج میلاد رفته و بازنگری های لازم را انجام می دهند و حتی در این مدت تعدادی از مجسمه ها نیز به کارگاه منتقل شده اند تا بهسازی های لازم روی آنها انجام شود.
خاقانی بیان کرد: من ضمن احترام به نظرات تمامی مخاطبان، پیشنهاد می دهم که عکس های منتشر شده از استاد شهریار را در اینترنت مشاهده کنند و سپس این عکس ها را با مجسمه موجود در موزه مشاهیر مقایسه کنند.
روابط عمومی برج میلاد ضمن تاکید بر ابهام در علت و نیت انتشار عکسی غیرحرفه ای از این مجسمه بعد از 8 سال از ساخت و نصب و بازدید میلیون ها نفر بازدید کننده از همه اقشار و اقوام ایرانی و غیرایرانی و جریان سازی ناشی از آن، برای روشن شدن اذهان عمومی عکس مجسمه ساخته شده و تصاویری که مجسمه از روی آن ساخته شده است را منتشر می کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: موزه مشاهیر برج میلاد استاد شهریار منتشر شده مجسمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین جمالی‌زاده در خطبه‌های این هفته نماز دشمن شکن جمعه شهرستان فسا با اشاره به طرح نور (حجاب و عفاف) فراجا گفت: هر چند در رابطه با این طرح شبهاتی در فضای مجازی و حقیقی مطرح می‌شود، اما بدانیم که حکم شرعی حجاب برای بانوان یعنی پوشش مواضع زینت، واجب مسلّم است و کشف آن حرام و منکری مسلّم است.

وی با تاکید بر اینکه هر حرام و منکری دو جنبه شخصی و خصوصی دارد، بیان کرد: از نظر شرعی اگر حرام و منکری جنبه اجتماعی و عمومی و تأثیر عمومی داشته باشد، ابتدا با تعلیم و آموزش و سپس با تبلیغ و فرهنگ‌سازی و بعد از آن با امر به معروف و نهی از منکر و در نهایت با ابزار حکومتی باید با آن روبرو شد.

خطیب جمعه فسا گفت: همگان به خوبی می‌دانند که کشف حجاب امروز در جامعه به یک جریان تبدیل شده که اگر جلوگیری نشود جامعه را به فساد می‌کشاند.

وی با ذکر این نکته که دفع مفاسد از جامعه از وظایف حکومت است، متذکر شد: باید در موضوع حجاب و عفاف همچون مقوله سلامت و بهداشت محیط که حکومت برای پاکیزگی خیابان‌ها و معابر از باب دفع مفسده ورود می‌کند به مساله حجاب و عفاف و دفع مفاسد نیز به صورت جدی ورود کند؛ البته در یک حادثه‌ای ممکن است یک نیرویی اشتباه کند اما نباید به اصل طرح و اقدام تسری بدهیم.

حجت الاسلام جمالی زاده در خاتمه تصریح کرد: وقتی کشف حجاب، تأثیر اجتماعی و عمومی نسبت به عفت و دینداری مردم بویژه جوانان دارد از باب تعزیر و از باب امور حِسبیه و مهمتر، از باب دفع مفاسد از جامعه از وظایف حکومت دینی است.

کد خبر 6095780

دیگر خبرها

  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • مجلس حقوق کارگر را بر مبنای نرخ تورم تعیین کند
  • تصویر شهریار شاعر نامدار ایرانی بر دستان هواداران تراکتورسازی
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • فرم و شکل در مجسمه‌های شهری
  • ماجرای سرقت مجسمه ۵ میلیاردی مرد مجسمه ساز چه بود؟
  • انداختن چفیه دور گردن مجسمه جرج واشنگتن