Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود زنده روح کرمانی دبیر هنری سومین جشنواره عکس برج میلاد با اعلام اسامی راه‌یافتگان به نمایش سومین جشنواره عکس برج میلاد، توضیحاتی درباره آثار و داوری این دوره جشنواره ارائه کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سومین جشنواره عکس برج میلاد، مسعود زنده روح کرمانی دبیر هنری سومین جشنواره عکس برج میلاد درباره داوری آثار این دوره جشنواره گفت: انتخاب آثار راه یافته به نمایشگاه سومین جشنواره عکس برج میلاد انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاب آثار در دو مرحله و در دو بخش «مستند» و «خلاقه» از بین ۱۰۹۲ اثر رسیده از ۲۷۵ نفر، انجام شد.

وی درباره نحوه داوری آثار بخش مستند بیان کرد: نگاه داورها در بخش «مستند» نگاه جدیدی بود و به زوایایی فراتر از زوایای متعارفی که در دوره‌های قبلی جشنواره حکمفرما بود، تاکید شد چراکه به دنبال نوگرایی و ایده‌های جدیدی از برج میلاد بودیم. بر همین اساس، از بین ۷۲۷ عکس رسیده، ۴۰ اثر از ۳۴ نفر در بخش «مستند» پذیرفته شدند. در این بخش، داوران به زیبایی‌های تصویری و وجود برج میلاد به عنوان یک نماد شهری توجه کردند و انتخاب‌های خود را انجام دادند.

زنده‌روح کرمانی درباره بخش خلاقه و داوری آن گفت: در بخش خلاقه ۳۶۵ اثر به دبیرخانه رسید که ۲۰ عکس از ۱۵ عکاس برای نمایشگاه انتخاب شد. بخش «خلاقه» بخش جدیدی است که بر اساس آنچه که در فراخوان آمده، نگاه‌های جدید و استفاده از تکنیک‌های مختلف در عکاسی و ترکیب عکس مدنظر داوران قرار گرفت.

وی با مثبت ارزیابی کردن نمایشگاه سومین جشنواره عکس برج میلاد با وجود شرایط ناشی از محدودیت‌های کرونایی، بیان کرد: در طول دو سال گذشته، برج میلاد اصولا برنامه‌های خاصی را برای گردشگری نداشته چون همیشه در وضعیت قرنطینه به سر می‌بردیم؛ به همین دلیل شاید کمتر بحث مستند اجتماعی را در عکس‌ها شاهد باشیم اما به هر حال از زوایای مختلف تهران، عکس‌ها ثبت شده و وضعیت معاصر تهران با برج میلاد در عکس‌ها مشهود است.

دبیر هنری سومین جشنواره عکس برج میلاد آماری از شرکت‌کنندگان ارائه کرد و گفت: از ۲۲ استان در سومین جشنواره عکس برج میلاد شرکت کردند که بیشترین آثار از تهران، اصفهان و خراسان رضوی به دبیرخانه رسید که ۲۰۴ نفر از تهران و ۷۴ نفر از استان‌های دیگر در این دوره مسابقه عکس برج میلاد شرکت‌ کرده‌اند. جوان‌ترین شرکت کننده ۱۶ ساله و مسن‌ترین شرکت کننده نیز ۶۷ ساله بود. درواقع ۱۹۳ نفر آقایان و ۸۳ نفر خانم‌ها در این دوره جشنواره شرکت کرده‌اند.

وی همچنین از برخی تغییرات در زمان برپایی نمایشگاه این دوره جشنواره خبر داد که متعاقبا بر اساس شرایط اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، اعلام خواهد شد.

اسامی پذیرفته‌شدگان در نمایشگاه سومین جشنواره عکس برج میلاد عبارت است از:

* بخش خلاقانه
محسن اصدق‌پور ۱ اثر، محمد مهدی حیدری ۱ اثر، سعید خلیلی ۱ اثر، محمد دادستان ۴ اثر، محمد دهنادی ۲ اثر، امیرحسین رضایی چراتی ۱ اثر، سعید رنجبر دهبنه ۱ اثر، مهدی ساعت ساز ۱ اثر، شهاب الدین علیشاهی ۱ اثر، جابر غلامی ۱ اثر، پرویز فلاحتکار ۱ اثر، سارا گلی ۱ اثر، سعید مریدی ۱ اثر، امیرحسین نقیان ۲ اثر، حمید هنجار ۱ اثر.

* بخش مستند

فرحناز آقایی ۱ اثر، مهسا احمدی ۱ اثر، مازیار اسدی ۱ اثر، محمد مهدی بیطرفان ۱ اثر، جواد پرست ۱ اثر، سپهر حسنی ۱ اثر، نیکتا حسنی نسب ۱ اثر، محمد دادستان ۱ اثر، شهریار دبیری ۳ اثر، فرناز دمنابی ۱ اثر، حافظ ذوالفقاریان ۲ اثر، مهوش ساروخانی ۱ اثر، شهرام سلیمی نژاد ۱ اثر، مهدی سهراب ۱ اثر، محمود شفاعی ۱ اثر، آمنه شکاری ۱ اثر، مرتضی صادق زاده ۱ اثر، مهدی عباسی ۱ اثر، حانیه عبدالمحمدی ۱ اثر، علیرضا عطاریانی ۲ اثر، شریفه علی آبادی ۱ اثر، ابراهیم علی پور ۱ اثر، زهرا غفوریان ۱ اثر، میلاد فلاحی ۱ اثر، پوریا قلیچ خانی ۱ اثر، شورش مباشری ۱ اثر، عبدالرحمن مجرد ۱ اثر، یاسر محمد خانی ۱ اثر، علیرضا معصومی ۲ اثر، محمدرضا مهدی نژاد ۱ اثر، میثم نجاتی ۲ اثر، سجاد نوری ۱ اثر، سیدمحمدرضا هاشمی ۱ اثر، محسن واعظ صالحی ۱ اثر.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دوره جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۷۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، فیروز اسوار کاریکاتوریست اردبیلی چهره معلم و مربی را در چند قطعه از آثار خویش نمایان کرده است که در یکی از آنها معلم با برافروختن شمعی درصدد روشنایی بخشیدن به عالم است و به نوعی عظمت کار معلم و تاثیر نور آگاهی در منور شدن تاریکی مجهولات و رفع جهل و نادانی را نشان می‌دهد.
روشنای علم حتی اگر ابتدا به اندازه جرقه‌ای باشد، در ظلمت نادانی قابل مشاهده است و توان مشتعل کردن سایر برافروختنی‌ها و نورانی ساختن جهانی را دارد و بیراه نیست که معرفت و علم را بهترین داشته و سرمایه و عالم و اندیشمند را بالاترین جایگاه برای بشر متصور شده‌اند.
اسوار در آثار دیگری که به بهانه روز و روزگار معلم خلق کرده، به مشکلات و موانع معمولی زندگی معلمان شریف نیز نقبی زده و نقدی وارد کرده است و در یکی از این کاریکاتورها، معلمی را نشان می‌دهد که با وجود استقبال از دانش‌آموز و دسته گلش به مناسبت روز معلم، دغدغه‌هایی از جنس معاش و معیشت در ذهن دارد، اما دانش‌آموز کم‌خبر از مشکلات معلم، با تبسم و با تمام وجود از مربی خود قدردانی می‌کند.
کاریکاتور دیگری که از اسوار در این روز‌ها در اردبیل به نمایش در آمده است، تصویرگر شغل دوم برخی معلمان عزیز است که اغلب بعد از بازنشستگی به مشاغلی همچون رانندگی تاکسی با سایر شغل‌ها مبادرت می‌ورزند تا کمک حالی برای امرار معاش آنها باشد.
این هنرمند می‌گوید: آثاری در موضوع تنظیف شهری و نقش شهروندان و شهرداری‌ها در آن را به شکل کاریکاتور آفریده است و به زودی برای فرهنگ‌سازی در این رابطه در نمایشگاهی در اردبیل به نمایش گذاشته خواهد شد.
اسوار افزود: متولد ۱۳۵۰ در روستای قره داغلو شهرستان پارس‌آباد هستم و از دانشکده علمی و کاربردی خبر اردبیل در رشته کارشناسی روابط عمومی و امور رسانه فارغ‌التحصیل شده‌ام، شغلم آزاد است و از سال ۷۰ کاریکاتور می‌کشم و درآمدی از این هنر ندارم بلکه به خاطر تعلق خاطر و عشق به این هنر به آن می‌پردازم.
وی بیشتر سوژه‌های اجتماعی، سیاسی، ورزشی و هنری کار می‌کند و آثارش در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز اردبیل و نشریات استانی بار‌ها منعکس شده است و پیشتر، آثاری از او با موضوع «اعدام نتانیاهو در آینده‌ای نزدیک» متاثر از جنایات و کشتار وحشیانه اسرائیل در غزه و فلسطین و همچنین کاریکاتوری با مضمون «نتانیاهو در دسترس» که به عملیات وعده صادق و زهر چشم سپاهیان دلاور از رژیم غاصب اشاره داشت، منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • دانش آموز خوزستانی، برگزیده جشنواره افتخار من+فیلم